Poluvreme - penal i vođstvo gostiju!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - penal i vođstvo gostiju!

Evo šta se dešavalo u prvom poluvremenu.

Posle prvih 45 minuta igre Mančester junajted vodi protiv Partizana sa 1:0.

Partizan je sa previše poštovanja prema protivniku počeo ovaj duel. Mančester je bio dominantan, stizao je do ozbiljnih akcija, ali ne i do ozbiljnih prilika za gol, falio im je završni pas za šta su zaslužni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrambeni igrači crno-belih.

Mektominej je imao dobru šansu u 14. minutu kada je pucao u spoljni deo mreže, a kako je vreme odmicalo Partizan se sve više oslobađao pritiska.

Strahinja Pavlović je bio fenomenalan u prvom poluvremenu, igrao je sjajno, Marsijal nije mogao da dobije loptu tek tako.

Dve velike šanse u nekoliko minuta na obe strane. Mančester je pogodio stativu na jednoj, Sadik nakon fantastičnog šuta na drugoj.

U 42. minutu penal za Mančester junajted, Miletić je oborio protivnika, sumnjiva odluka sudije za 1:0 za Mančester junajted nakon gola Marsijala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dobar Partizan, Mančester se branio i stigao do tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019

Pobeda Mančester junajteda, ali moramo napomenuti da je nezaslužena...Ekipa Partizana nije uspela da ostvari povoljan rezultat u okviru trećeg kola Lige Evrope pošto je danas na svom stadionu poražena od Mančester junajteda rezultatom 1:0...Mančester junajted je bio bolji rival na startu duela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.