Poluvreme na Old Trafordu - Vilijanova prečka upozorenje Junajtedu

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 19:25

Poluvreme na Old Trafordu - Vilijanova prečka upozorenje Junajtedu

Na poluvremenu derbija sedmog kola engleske Premijer lige između Mančester junajteda i Arsenala na Old Trafordu rezultat je i dalje 0:0.

Navijači su sasvim sigurno više očekivali od obe ekipe, domaćin je u meč ušao kao blagi favorit, ali "tobdžije" su bile te koje su preuzele inicijativu na početku meča.

Arsenal je prvi i zapretio kada je Beljerin prošao po desnoj strani, ali je Obamejang >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zakasnio na oštro dodavanje.

Uzvratio je Grinvud koji je gađao iskosa sa leve strane, međutim njegov udarac je odbranio Leno.

Najbolju priliku propustio je Vilijan nakon toga čiji je udarac iskosa sa desne strane ivice kaznenog prostora zakačio prečku.

Arsenal je u prvih 45 minuta delovao malo bolje, međutim za očekivati je da vidimo odgovor Junajteda u nastavku meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL - Arsenalu čitav plen iz Mančestera, Obamejan pokorio "Teatar snova"! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020

Detalj iz 69. minuta odlučio pobednika...U derbiju sedmog kola engleske Premijer lige, fudbaleri Arsenala savladali su Mančester junajted na Old Trafordu rezultatom 1:0..."Tobdžije" su nešto bolje otvorile susret i prve zapretile kada je Obamejan zakasnio na dodavanje Beljerina po desnoj strani...Sredinom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.