Pogbi se ne igra za Junajted, planira da od januara bude u Madridu

Izvor: B92, 26.Nov.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogbi se ne igra za Junajted, planira da od januara bude u Madridu

Pol Pogba želi da napusti redove Mančester junajteda već u zimskom prelaznom roku, prenose mediji u Španiji.

Reprezentativac Francuske je van tima zbog povrede stopala još od 30. septembra i proces rehabilitacije je takav da njegov povratak na teren ide mnogo sporije nego što se očekivalo.

Ipak, mediji u Španiji tvrde da je u pitanju Pogba i da on ne želi da se prerano vrati na teren i rizukuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izgubi šansu da već na zimu postane član Reala.

Čini se da je i Ole Gunar Solskjer svestan da budućnost Franuza nije na "Old Trafordu".

Iako je više puta rekao kako će Pogba igrati u decembru, pa čak i uskoro na derbiju sa Mančester sitijem, situacije izgleda sasvim drugačije.

Norvežanin se uoči meča u Šefildu našao u neprijatnoj pozciji kada su mu na pres konferenciji tražili da prokomentariše to što je Pogba preko Instagrama objavio kako igra košarku.

"Mi ne igramo košarku. Ne vidim da mnogo košarkaša uklizava, da na treningu izvrću članak, niti da nose krampone na obući. Nije spreman da trenira. Njegov članak još nije zalečen. Postepeno napreduje, a kada ste šest ili sedam nedelja van terena, oslabi vam i muskulatura. Polako vozi bicikl, biće tu za par nedelja, nadam se da ćemo ga gledati u 2019", zaključio je Solskjer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mančester se raduje, Pogba dočekuje Murinja?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

Francuz će imati dodatni motiv...Pol Pogba već duže vreme ne igra za svoj tim, zadnji njegov nastup je bio još krajem septembra. "Crvenim đavolima" ne ide najbolje, jasno je da im trebaju usluge nekadašnjeg kapitena...Engleski mediji donose lepe vesti sa "Old Traforda", spekuliše se da će Francuz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.