Pao dogovor, ostali samo pregledi, evo ko stiže na Enfild već prvog januara!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor, ostali samo pregledi, evo ko stiže na "Enfild" već prvog januara!

Više nema dileme.

Po ekspresnom postupku, Liverpul je dogovorio prvo pojačanje za zimski prelazni rok.

Kao što smo danas i najavili, to je Takumi Minamino iz Salcburga.

Džejms Pirs sada prenosi da Japaca od prelaska na "Enfild" dele samo lekarski pregledi, pa je jasno da je transfer praktično gotova stvar.

On ističe i da je Liverpul u borbi za njegov potpis pobedio Borusiju Menhengladbah, Milan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted, a potvrdio je i da će "Redsi" za njegove usluge platiti svega devet miliona evra, koliko su zaradili za prodaju Rajana Kenta Rendžersu.

Sjajan posao Liverpula, ostalo je još samo da Minamina vidimo u novom dresu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dileme nema, Liverpul uzeo Minamina! Igrači tražili Klopu da ga dovede, a on je već znao

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2019, 01:06

Dileme više nema, Takumi Minamino će biti prvo zimsko pojačanje Liverpula. Gotovo smešna otkupna kaluzula od 8.500.000 evra je samo ubrzala ceo posao. Minamina još samo lekarski pregledi dele od potpisa za Liverpul koji će biti ozvaničen 1. januara. Ali to bi trebalo da bude samo formalnost. Japanski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.