PSŽ nudi 104 miliona za De Heu, Oblak moguća zamena

Izvor: B92, 30.Apr.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ nudi 104 miliona za De Heu, Oblak moguća zamena

Mančester junajted ozbiljno razmišlja o mogućnosti da proda golmana Davida de Heu i umesto njega angažuje čuvara mreže Atletika, Jana Oblaka.

Kako je preneo ESPN, čelnici kluba sa "Old Traforda" veruju da to ne bi bilo tako loše, ako se ima u vidu da De Hea u poslednje vreme ne brani kao ranije.

Na poslednjih nekoliko utakmica napravio je krupne greške koje su ekipu koštale bodova, a veruje se da je i on posle osam sezona uveren da je najbolje da ode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
De Hea je četiri puta u poslednjih pet sezona bio biran za igrača sezone u Junajtedu, ali još nije produžio ugovor, dok mu sadašnji ističe u leto 2020.

Verujue se da Pari Sen Žermen ima dobre izglede, a Francuzi su za njegov dolazak spremili 104 miliona evra. Žele ga kao dugoročnu zamenu za Đanluiđija Bufona koji je na kraju karijere.

S druge strane, Oblak je nedavno sa Atletikom produžio ugovor do leta 2023. godine. Uneta je i otkupna klauzula od 120 miliona evra, koja nije kočnica za Junajted koji veruje da bi dovođenje reprezentativca Slovenije bio odličan posao.

Oblak je poslednjih nekoliko sezona jedan od najboljih svetskih golmana, a i ranije je bio na meti ostrvskih klubova, Liverpula i Čelsija.

Problem za Mančester junajted mogao bi da bude izostanak iz narednog ciklusa Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.