PREMIJER LIGA: Lake pobede favorita, Tadić asistent u remiju Sautemptona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Lake pobede favorita, Tadić asistent u remiju Sautemptona (VIDEO)

Još šest mečeva 9. kola Premijer lige odgrano je u popodnevnom terminu, a favoriti nisu imali previše problema da dođu do pobeda.

Mančester siti bez Aleksandra Kolarova u timu već u prvom poluvremenu (4:1) je rešio pitanje pobednika u duelu sa Bornmutom, a junak pobede bio je Rahim Sterling sa tri pogotka, a tek nešto slabiji učinak imao je Vilfrid Boni koji je dva puta pogađao cilj.
Sa tri gola razlike trijumfovao je Junajted koji je na teškom gostovanju Evertonu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vrlo brzo domaćinu jasno stavio do znanja da nema šta da traži u ovom duelu.

(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)

(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)
Čelsi je konačno pobedio i to pred svojim navijačima je savladoa Aston Vilu sa 2:0, pa će skočiti nekoliko mesta na tabeli Premijer lige. Branislava Ivanovića nije bilo u timu zbog povrede, dok je Nemanja Matić ušao u igru na početku drugog poluvremena.
Od srpskih internacionalaca istakao se Dušan Tadić koji je bio asistent kod prvog pogotka Sautemptona koji je i pored vođstva od 2:0 uspeo da ispusti pobedu u duelu sa Lesterom. Naš reprezentativac je zamenjen u 75. minutu.
U malom londonskom derbiju Vest Hem je kao gost uspeo da savlada Kristal Palas na neugodnom Loftus Parku i to golovima Lancinijia i Pajea u samoj završnici meča.
Vest Bromvič Albionu bio je dovoljan pogodak Beraina da savlada Sanderlend i pošalje ga na samo dno tabele.

Premijer liga, 9. kolo
Rezultati:
Totenhem – Liverpul 0:0
Čelsi – Aston Vila 2:0 (1:0)
(Košta 34, Haton 54ag)
Mančester siti – Bornmut 5:1 (4:1)
(Sterling 7, 29, 45+3, Boni 11, 89 – Marej 22)
Sautempton – Lester 2:2 (2:0)
(Fonte 21, Van Dajk 37 – Vardi 66, 90+1)
Everton – Mančester junajted 0:3 (0:2)
(Šnajderlin 18, Erera 22, Runi 62)
Vest Bromvič Albion – Sanderlend 1:0 (0:0)
(Beraino 54)
Kristal Palas – Vest Hem 1:3 (1:1)
(Kabaje 25pen – Dženkinson 23, Lancini 88, Paje 90+4)
18.30 Votford – Arsenal
Nedelja, 18. oktobar
17.00 Njukasl – Norič
Ponedeljak, 19. oktobar
21.00 Svonsi – Stouk



The post PREMIJER LIGA: Lake pobede favorita, Tadić asistent u remiju Sautemptona (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad Aguera nema, Boni i Sterling kolo vode! Rahimov šou trešnjica na vrhu torte! Silni Junajted srušio prokletstvo Gudisona, Čelsi konačno! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2015

Dušan Tadić asistent u remiju Sautemptona i Lestera (2:2), Vest Hem razbio Kristal Palas, Saido Berahino heroj VBA..Siti na Sterlingov pogon izgrmeo protiv Bornmuta, Junajted posle četiri godine pregurao Gudison Park, Čelsi konačno osetio slast pobede.. Premijer liga se konačno vratila na male...

Nastavak na MozzartSport.com...

SRLS: Izvor slavio u Petrovcu

Izvor: B92, 17.Okt.2015

Rukometašice Izvora, Jagodine i Kikinde ostvarile su pobede u subotnjim utakmicama u okviru petog kola Superlige Srbije...Izvor iz Bukovičke banje je slavio protiv Sloge na gostovanju u Petrovcu na Mlavi sa 29:26, a najbolja u tom trijumfu bila je Tamara Žarković sa sedam pogodaka, dok je Milica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.