PORODICA MALOG DUŠANA TODOROVIĆA OTKRILA:  Nemanja Matić je anonimni donator i zahvaljujemo se od srca

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA MALOG DUŠANA TODOROVIĆA OTKRILA: Nemanja Matić je anonimni donator i zahvaljujemo se od srca

Porodica malog Dušana Todorovića koji se leči od karcinoma na jednoj klinici u Španiji je otkrila identitet tajnog darodavca koji je direktno na račun klinike u Barseloni uplatio preostali iznos od 71.000 evra PORODICA malog Dušana Todorovića koji se leči od karcinoma na jednoj klinici u Španiji je otkrila identitet tajnog darodavca koji je direktno na račun klinike u Barseloni uplatio preostali iznos od 71.000 evra. U pitanju je reprezentativac Srbije i fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Mančester junajteda Nemanja Matić! Dušanov otac je iz Barselone poručio da će mališanu uskoro početi terapija: - Svi se molimo Bogu da terapija počne da deluje. Verujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljujemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! HVALA VAM - napisala je porodica Todorović. PROČITAJTE JOŠ - PRVA SLIKA MALOG DUŠANA IZ BARSELONE: Dečak hrabar u najtežim trenucimaMali Dušan Todorović iz Kušiljeva kod Svilajnca je praktično digao Srbiju na noge i ujedinio je u nameri da što pre počne lečenje od karcinoma. Inače, ovo nije prvi humani gest Nemanje Matića. Poznato je da u svom rodnom Vrelu kraj Uba, još iz vremena dok je igrao za engleski Čelsi praktično pomaže najugroženije komšije kojima u lokalnoj prodavnici pokriva višemesečne račune za najosnovnije životne namirnice. Istovremeno, Matić je nedavno finansirao rekonstrukciju stadiona u Ubu koji je poneo ime Dragana Džajića. Ubljani su mu se odužili na simboličan način tako što su u maju ove godine dali jednoj ulici ime po njemu. Interesantno je da Matić konstantno ulaže u Srbiju i svoj rodni kraj, pa je tako sa bratom Urošem izgradio savremenu "Fudbalsku akademiju Matić" koja u Ubu ispunjava najviše evropske standarde po kvalitetu. Potez Nemanje Matića koji je samoinicijativno otkrila porodica Todorović je samo dokaz koliko su pojedini sportisti veliki ljudi i dobrotvori!NEĆE MESIJA NEGO MILETIĆA POŠTO se bolnica u kojoj se leči Dušan nalazi blizu stadiona Barselone, lekari su ga pitali da li bi hteo da mu dovedu u posetu Lionela Mesija, Pikea ili nekog trećeg asa Katalonaca. Odgovorio je odrično, i rekao da hoće jedino desnog beka Partizana Nemanju R. Miletića, koji mu je omiljeni igrač.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Naslovna strana za subotu, 22. septembar 2018 godinu

Izvor: Beta, 22.Sep.2018, 09:00

Dnevni listovi na naslovnim stranama od subote, 22. septembra najčešće pišu o najavljenom sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi početkom oktobra, otkrivanju identiteta tajnog donatora kampanji za lečenje Dušana Todorovića (4) u inostranstvu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.