PL - Poker golova i remi na Old Trafordu, Totenhem siguran protiv Svetaca (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Poker golova i remi na Old Trafordu, Totenhem siguran protiv "Svetaca" (video)

Derbi opravdao očekivanja.

U derbiju 15. kola engleske Premijer lige, fudbaleri Mančester junajteda remizirali su na svom terenu sa ekipom Arsenala rezultatom 2:2.

Junajted je dobro otvorio meč na svom terenu, ali su gosti bili ti koji su poveli u 26. minutu golom Škodrana Mustafija. Međutim, na odgovor se čekalo samo pet minuta jer je toliko bilo potrebno Antoniju Marsijalu da izjednači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat. Golove iz prvog poluvremena možete pogledati OVDE.

Drugo poluvreme je bilo nešto mirnije, ali smo takođe videli dva gola. Unai Emeri je očigledno pogodio sa uvođenjem Aleksandra Lakazeta koji je u 68. minutu, samo tri po ulasku u igru doneo novu prednost "Tobdžijama".

Na TV prenosu se i dalje vrtela repriza gola reprezentativca Francuske dok je Džesi Lingard iskoristio grešku odbrane Arsenala i doneo svom timu bod.

Londonska ekipa je imala dobru priliku preko Toreire u prvom minutu nadoknade vremena, ali je njegov šut odbranio De Hea.

Totenhem je na svom terenu savladao Sautempton rezultatom 3:1.

"Pevci" su poveli već u devetom minutu golom Harija Kejna, da bi trijumf londonske ekipe bio potvrđen u drugom delu meča.

Lukas Moura je pogotkom u 51. minutu duplirao prednost Totenhema, a svaku dilemu oko pitanja pobednika otklonio je Son četiri minuta kasnije. Utešni pogodak za ekipu Sautemptona delo je Čarlija Ostina u trećem minutu nadoknade vremena. Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Junajteda i Arsenala, Mitrović asistent u remiju Fulama

Izvor: RTS, 06.Dec.2018

Fudbaleri Mančester junajteda i Arsenala odigrali su nerešeno 2:2 u derbi meču 15. kola Premijer lige. Liverpul siguran protiv Barnlija, poraz Čelsija. Fulam odigrao nerešeno protiv Lestera - 1:1. . Uzbudljiv meč odigrali...

Nastavak na RTS...

Teško je razumeti šta je u glavi Maruana Felainija: Izvukao se, ali je ispao glup (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2018

Četiri gola, greške odbrane, remi kojim su zadovoljniji u Arsenalu i jedan u najmanju ruku sramotan potez obeležili su derbi 15. kola Premijer lige u kome je Mančester junajted sačuvao bod na Old Trafordu protiv Tobdžija (2:2). Oskar popularnosti za užasan gest ide, naravno, u ruke Maruanu Felainiji,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.