PL - Čekićari postali Gvardiolina mušterija, magični Jakupović ukrotio Junajted! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - "Čekićari" postali Gvardiolina mušterija, "magični" Jakupović ukrotio Junajted! (video)

Odigrana su i tri preostala susreta 23. kola Premijer lige.

Vest Hem je ugostio Mančester siti, na kraju su Bilićevi izabranici doživeli još jednu katastrofu od čete Pepa Gvardiole.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je 0:4 (0:3).


Poveli su gosti sa "Etihada" u 17. minutu preko Kevina De Brujnea, koji je pogodio mrežu Darena Rendolfa na asistenciju Gabrijela Žesusa. Bivšem igraču Palmeirasa to je bila prva asistencija u Premijer ligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Samo četiri minuta kasnije, Sane je odlično prošao po levom boku, zavrnuo loptu u sredinu, a nakon odbitka na pravom mestu se našao David Silva koji je sa lakoćom pogodio nebranjenu mrežu Vest Hema.

Igrao se 39. minut kada je Žesus upisao svoj prvenac u Premijer ligi, taj gol pogledajte OVDE.

Sa 0:3 se otišlo na odmor, bilo je jasno da za Vest Hem nema spasa, a sudbinu im je zapečatio Jaja Ture sa bele tačke u 66. minutu.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat susreta na "Olimpijskom stadionu", vredi napomenuti da su u dresu "Čekićara" debitovali Žoze Fonte i Robert Snodgras.

Mančester junajted je napravio još jedan kiks u elitnom takmičenju, kako su na "Old Trafordu" osvojili samo bod u duelu sa timom iz opasne zone, Hal sitijem.

Na kraju je bilo 0:0, glavni krivac za takav rezultat je fenomenalni čuvar mreže "Tigrova" Eldin Jakupović.


Iskusni golman je u par navrata skinuo čiste zicere fudbalerima Junajteda i tako doneo zlata vredan bod svom timu.

Prvu priliku je u 15. minut imao Zlatan Ibrahimović, šutirao je Šveđanin sa ivice kaznenog prostora ali je Jakupović odlično intervenisao i poslao loptu u korner.

Sledeću sjajnu priliku za domaćina imao je Pogba pred kraj prvog poluvremena, ali je golman Hala još jednom sjajno intervenisao.

U drugom poluvremenu je dve dobre prilike najpre imao Rašford, njegovi udarci su završili pored gola gostiju.

Usledio je onda 73. minut kada je Jakupović na neverovatan način sačuvao svoju mrežu. Mata je imao loptu na metar od gola gostiju, šutirao je ali se golman "Tigrova" neverovatno bacio i uspeo da odbrani udarac španskog fudbalera.

Pokušavao je Mančester da dođe do tog gola, a onda je umalo usledio "hladan tuš" za sve na stadionu u režiji Lazara Markovića! Bivši igrač Partizana je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca, De Hea je ostao ukopan ali je lopta pogodila stativu!



Imao je potom odličnu priliku u smiraj sudijske nadoknade Ibrahimović ali je njegov udarac glavom uhvatio Jakupović. Samo 30ak sekundi kasnije, Pogba je odlično šutirao ali je neverovatni Jakupović novom "panterskom" intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Stouk i Everton su remizirali na "Britaniji", bilo je na kraju 1:1 (1:1). Domaći su došli u prednost u 7. minutu preko Krauča, kome je to bio 100. gol u Premijer ligi.

Gosti su izjednačili u 39. minutu, autogol je postigao Rajan Šokros.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, domaćin će biti zadovoljniji ovim bodom, kako je Everton do ovog susreta bio u znatno boljoj formi od njih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.