Ovo smo čekali! Murinjo nije razočarao izjavom nakon meča!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo smo čekali! Murinjo nije razočarao izjavom nakon meča!

Pričao je o tome kako mu je trebalo šest izmena i kako ime kluba, istorija i dres ne igraju ulogu u modernom fudbalu. Zar ste očekivali da će biti drugačije?

Mnogi su sa nestrpljenjem čekali na izjavu menadžera Mančester junajteda nakon duela sa Lesterom.

Portugalac se zadržao nešto duže u razgovoru sa novinarom televizije koja je radila prenos i tom rekao mnogo toga što će zanimati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijače Junajteda ali i sve ostale ljubitelje fudbala.

Pored toga što je objasnio kako mu je bilo potrebno šest izmena zbog umora igrača, Žoze Murinjo nije propustio priliku da podvuče da je Junajted savladao kvalitetan tim koji je više uložio u kupovinu igrača tokom minulog prelaznog roka.

"Mislim da smo odigrali dobro u određenim delovima utakmice. Odigrali smo dobro protiv kvalitetnog tima koji je investirao više od nas, potrošili su više od nas", rekao je Murinjo.

Portugalac se nije zaustavio na tome, pomenuo je veličinu kluba, istoriju i dres...

"Treba se navići na to da ćemo igrati protiv timova koji imaju igrače istog kvaliteta kao što su naši. Zaboravite ime, istoriju i dres, svi imaju dobre timove i svaki meč je težak. Tri boda nakon ovako teške sezone su važna", konstatovao je menadžer Junajteda.

Upitan da li i dalje stoji pri tome da će sezona biti teška zbog toga što Junajted nije kupovao Murinjo je odgovorio potvrdno.

"Naravno da će biti teška, biće teška i za druge, ne samo za nas. Imao sam svoje planove mesecima unazad i našao sam se na početku prvenstva sa zatvorenim tržištem i to nije ono što sam očekivao. Gotovo je, ne želim da govorim više o tome, transfer period je gotov", zaključio je Murinjo.

Hoće li Junajted biti kadar da se bori za trofeje i pored svega rečenog?

"Rekao sam juče da moramo da sačekamo kraj novembra i početak decembra da shvatimo kako će se stvari odvijati i da li ćemo se boriti za titulu", konstatovao je Portugalac.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.