Ovako je Klop pobedio najveće rivale u borbi za čudo od deteta

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Klop pobedio najveće rivale u borbi za "čudo od deteta"

Mladi Holanđanin se odlučio da pređe u redove Liverpula.

Poznato je kakav prelazni rok je odradio Liverpul, navijači su presrećni, očekuju mnogo od ove sezone. Jesu potrošili dosta novca, neki će reći previše, ali su potrošili na prava pojačanja, upravo za ona mesta koja su bila najkritičnija.

Ono što je manje poznato, to je da je Liverpul doveo mladog igrača Ajaksa koji je prošle godine igrao brilijantno za omladinski tim holandskog velikana i na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način zainteresovao mnoge velikane, u pitanju je Ki-Jana Hoever.

Junajted i Čelsi su želeli ovog šesnaestogodišnjaka, a pominjao se i Mančester siti. Tada je Klop uskočio i lično razgovarao sa mladim holandskim igračem, kako prenosi Liverpul Eho, on i njegova filozofija su razlog zašto se Ki-Jana Hoever odlučio za Liverpul ispred Londona i Mančestera.

Hoever igra na poziciji desnog beka, a definitivno nije bez razloga interesovanje tolikog broja timova. Navijači su presrećni jer je njihov klub uspeo da zada udarac svojim najvećim rivalima, i obezbedi fantastičnog igrača koji bi mogao da bude potencijalni starter u budućnosti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.