Ostrvo u čudu - kadar sa Etihada pokazao Junajtedovu nemoć! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostrvo u čudu - kadar sa Etihada pokazao Junajtedovu nemoć! (video)

Igrači Sitija kao na treningu...

Fudbaleri Mančester sitija ostvarlili su vrlo značajnu pobedu u današnjem derbiju Mančestera pošto su savladali Junajted sa 3:1.

Ekipa Pepa Gvardiole dominirala je tokom čitavog dela meča, "Crveni đavoli" su mogli samo do utešnog pogotka, ali rezultat nije jedino što bi trebalo da brine Žozea Murinja.

Čini se kao da borbenost igrača Junajteda nije bila na odgovarajućem nivou, jedan detalj iz maltene poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutka meča pokazao je zapravo o čemu se radi.

Igrači Sitija su se poigravali blizu leve korner zastavice u trećem minutu nadoknade, dok su rivali bezglavo i neuspešno jurili za loptom.

Kadar sa utakmice pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.