Old Traford je rekao svoje, da li je vreme za veliku promenu?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Old Traford je rekao svoje, da li je vreme za veliku promenu?

Vremena je malo, strpljenja još manje...

Ponovo su fudbaleri Mančester junajteda razočarali svoje navijače za koje nema mnogo većih poniženja od poraza na domaćem terenu od ekipa koje ne predstavljaju sam vrh engleskog fudbala.

Kap koja je prelila čašu jeste večerašnji poraz od Barnlija, navijači su jasno stavili do znanja da šta misle o igri "crvenih đavola" pošto su već nakon drugog gola masovno napuštali tribine u znak protesta.

Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toliko prema Ole Gunaru Solskjeru, koliko porodici Glejzer koja se ponovo našla na udaru.

Ostrvo sada bruji, svi iščekuju reakciju kluba, eventualno otkaz Norvežaninu, dok bi na njegovo mesto trebalo da stigne Maurisio Poketino.

Argentinac je u nekoliko navrata isticao da ne bi trenirao klubove koji su mu bili veliki rivali tokom igračke i trenerske karijere, pa to Junajtedu daje još veće šanse.

Pritom, reč Ser Aleksa Fergusona se i dalje poštuje, a legendarni Škot ima veoma pozitivno mišljenje o čoveku koji je sa Totenhemom stigao do finala Lige šampiona.

Vremena je malo, strpljenja još manje, Solskjer sada ima više poraza nego pobeda u Premijer ligi od kako je u martu postao stalno rešenje na klupi Junajteda.

Da li je vreme za Maurisija Poketina?
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SOLSKJER NAKON ŠOKANTNOG PORAZA OD BARNLIJA: Ovo nije bilo dobro...

Izvor: Kurir, 23.Jan.2020

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nagovestio je da će neki igrači verovatno napustiti Old Traford i da igra koju su pružili u poslednjoj utakmici protiv Barnlija nije dovoljno dobra za "crvene đavole".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.