ORLOVI SE KOMPLETIRAJU: Matić se vraća, EVO kakva je situacija sa Lukom i Matijom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLOVI SE KOMPLETIRAJU: Matić se vraća, EVO kakva je situacija sa Lukom i Matijom! (FOTO)

Sada je sve jasnije.

Posle pisma na drutšvenim mrežama Nemanje Matića, upućenom samom sebi, da će ga Srbija izdati (više pročitajte OVDE), fudbaler Mančester junajteda i jedan od najboljih igrača Orlova doneo je odluku da ponovo zaigra za nacionalni tim! To je u razgovoru za "Mondo" potvrdio potpredsednik FSS Nenad Bjeković.

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Napoli će protiv crveno-belih imati dva velika pojačanja (FOTO)

NA ČISTOM SRPSKOM: Šaćiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedva dočekao da čestita na GOLČINI bivšem saigraču. A onda je usledio HAOS (VIDEO)

SAMO IM ON MOŽE POMOĆI: Srbin na klupi FENERA! (FOTO)

- Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvenih mreža i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez jedne od vedeta nacionalnog tima. Čuli smo se sa Matićem, sve smo rešili i razjasnili i ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju - rekao je potpredsednik FSS Bjeković.

Ostalo je da se reše pitanja sa Lukom Milivojevićem i Matijom Nastasićem. Oni su prošlog vikenda blistali u svojim klubovima, ali su van nacionalnog tima posle učešća na Mondijalu i nesuglasica sa selektorom Krstajićem.

- Ne bi ni tu smelo da bude problema. Mi iz sportskog sektora, pre svega Darko Kovačević i ja, pokušavamo da stvorimo uslove da Srbija zaigra u najjačem mogućem sastavu.

Ostaje da se vidi ko će prvi "popustiti", vođa Orlova ili fudbaleri.

- Baš tako. Ali, zbog interesa srpskog fudbala, niko ne sme da se stavi iznad nacionalnog tima. Treba biti mudar i pametan. Da se razumemo još jednom, plan je da Ligu nacija iskoristimo za uigravanje i smenu generacija, a da kroz kvalifikacije izborimo plasman na Evropsko prvenstvo. Zato Krstajić i pruža šansu klincima koji su osvojili Evropsko i Svetsko prvenstvo u omladinskoj konkurenciji. Želimo da se uverimo na koga od njih možemo da računamo za pozicije koje pokrivaju Luka Milivojević, Tadić, Matić... Niko nije otpisan.

Ni Bane Ivanović?

- Apsolutno. I on igra sjajno u svom klubu. Pratimo sve potencijalne kandidate i na sve njih računamo. A ko će biti na spisku, to zna samo Krstajić - istakao je Bjeković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BJEKOVIĆ: Zvezda je nevina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018

Potpredsednik FSS jasan...Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković stao je u odbranu Crvene zvezde protiv koje se u Francuskoj vodi istraga za navodno nameštanje utakmice sa PSŽ-om u Ligi šampiona i nelegalno klađenje...NA ČISTOM SRPSKOM: Šaćiri je jedva dočekao da čestita na GOLČINI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.