Novi plan za leto, Junajted ponovo obara svetski rekord?

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi plan za leto, Junajted ponovo obara svetski rekord?

Na Old Trafordu sve više razmatraju ovu mogućnost.

Isplatio je Mančester junajted čak 85 miliona evra kako bi doveo Harija Megvajera, ali prema nekim navodima sa Ostrva ovog leta "crveni đavoli" bi mogli da obore sopstveni rekord kada su u pitanju defanzivci.

Kako prenosi San, Junajted je najveći favorit za potpis štopera Napolija Kalidua Kulibalija.

Senegalac je skrajnut zbog toga što je bio jedan od fudbalera koji su vodili pobunu protiv vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba Aurelija De Laurentisa, što ne znači da se Italijan odriče velike zarade.

Cena je sada smanjena na "svega" sto miliona evra, pa su u igri i ostali evropski velikani poput Barselone, Reala, Mančester sitija, Pari Sen Žermena...

Kulibali će sasvim sigurno napustiti Napulj na kraju sezone, ostaje da se vidi da li će se obreti baš u Mančesteru.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.