Novi klub se raspituje za Lukakua, plata nije problem!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi klub se raspituje za Lukakua, plata nije problem!

Belgijanac sve bliži odlasku iz kluba sa "Old Traforda".

Preneli smo danas, Mančester junajted je spreman da proda Romelua Lukakua, ali samo po pravoj ceni.

Belgijanac je plaćen oko 90 miliona evra, navodno bi uprava kluba sa "Old Traforda" da vrati makar dve trećine, a nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za Belgijanca.

Pisali smo o Interu i Juventusu, agent napadača "Đavola" Federiko Pastarelo je istakao da bi njegov klijent rado igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Italiji, ali bi Lukakua u svojim redovima rado video i minhenski Bajern.

Sada se još jedan ozbiljan klub pojavio u priči, kako je za Lukakua zainteresovan i PSŽ.

Šuška se da bi Kavani mogao u madridski Atletiko, u tom slučaju će "Sveci" ostati bez klasičnog špica, pa im se dopada ideja da Urugvajca zamene snažnim Belgijancem.

Lukaku ima i visoku platu, što zainteresovani klubovi moraju da imaju na umu, zarađuje oko 14 miliona godišnje u Junajtedu, ali se čini da to za PSŽ ne bi bio problem.

Zbog finansijske strane transfera, čini se da je PSŽ u prednosti u odnosu na ostale zainteresovane klubove, ali videćemo kako će se stvari odvijati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.