Ništa od novih Galaktikosa - Real sprema tri skromna imena!

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od novih Galaktikosa - Real sprema tri "skromna" imena!

Da li je Florentino Perez odustao od poznate transfer politike?

Španski Don Balon tvrdi da Real Madrid nije završio sa kupovinom u ovoj sezoni.

Iako je potrošio skoro 100 miliona ovog leta na igrače koji ne igraju nikakvu ulogu na početku sezone, "Kraljevski klub" je uvek spreman da dodatno pojača svoj roster.

Prvo ime na dnevnom redu biće Irving Lozano, fudbaler PSV-a briljira u Holandiji i jedan je od najboljih igrača u Holandiji. Pažnju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << privukao na Mundijalu u Rusiji kada su ga, između ostalih, zapazili i Borusija Dortmund i Mančester junajted.

Naredna meta je Markos Alonso, Španac bi predstavljao idealnu zamenu za Marsela koji se sve češće spominje kao opcija Juventusa. Iako je sam Brazilac istakao da bi voleo da završi karijeru u Madridu, poznato je da stvari ne funkcionišu baš tako u prvaku Evrope.

Listu za šoping popunjava Adrijen Rabio, Pari Sen Žermen još uvek nije uspeo da se dogovori sa fudbalerom oko produžetka aktuelnog ugovora koji mu ističe narednog leta i nije nemoguće da napusti klub već u januaru kako bi Parižani ipak zaradili nešto. On bi bio alternativa Daniju Sebaljosu, ali ne isključuje se mogućnost da ga zapravo i zameni u timu "Merengesa".

Nije mnogo prošlo od kako su se spominjali Nejmar, Mbape i Azar, ne znamo samo da li bi ovi potezi značili i veliki zaokret u Realovoj poslovnoj politici da dovodi isključivo najveće svetske zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova meta Reala razočarala Madriđane, ima drugi san! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018

Retko ko bi odbio "Kraljevski klub", ali izgleda da je Meksikanac jedan od takvih...Fudbaler PSV Ajndhovena Irving Lozano jedan je od trojice fudbalera koji bi mogli da pojačaju Real Madrid već u januaru, tvrde španski mediji...Meksikanac iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je postigao 19 pogodaka,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.