Ni Medison, ni Griliš - Junajted dovodi vezistu da džabe?

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 18:10

Ni Medison, ni Griliš - Junajted dovodi vezistu da džabe?

Nakon silnih spekulacija odlučili su se za iznenađujuću varijantu.

Pisalo se minulih meseci da Mančester junajted sprema velika pojačanja, da su zainteresovani za Medisona iz Lestera i Džeka Griliša iz Aston Vile.

Prvi košta oko 80 miliona evra, drugi oko 20 miliona manje, ali izgleda da su se na "Old Trafordu" odlučili za daleko jeftiniju varijantu.

Naime, kako prenosi "Football >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Insider", Mančester junajted je zainteresovan za irskog reprezentativca Džefa Hendrika.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je napustio redove Barnlija krajem minulog meseca po isteku ugovora i spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Seriji A.

Milan i Roma su navodno zainteresovani za njegove usluge, ali se sada u čitavu priču uključio Junajted.

Jasno je da Hendrik ne bi mogao da odbije ponudu sa "Old Traforda", a čini se da i ovakav potez zaista ima više smisla za "Đavole", koji su odlučili da zadrže Pogbu i produže saradnju Nemanji Matiću, pa je pitanje da li je neophodno trošiti silne milione na ojačavanje veznog reda.

Ovako bi sa iskusnim Hendrikom dobili još jednu opciju, Irac može da pokrije sve pozicije u sredini, Junajted ima i Freda i Skota Mektomineja, pa se čini da bi tako kompletirali vezni red, a pritom bi sačuvali novac za ojačavanje drugih pozicija u timu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.