Navijači preterali, ceo Junajted ustao da zaštiti Pogbu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači preterali, ceo Junajted ustao da zaštiti Pogbu! (foto)

Promašaj penala koji će dugo ostati u pamćenju.

Mančester Junajted je mogao da pobedi sinoć na neugodnom gostovanju Vulverhemptonu, ali Pol Pogba nije iskoristio najbolji priliku od svih, Francuz je promašio jedanaesterac koji je, kako se čini, bio namenjen Markusu Rašfordu.

Posle gubitka dva boda, navijači su izrekli niz uvreda na račun 'šestice' Junajteda. Velika većina je bila rasističkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sadržaja. Stanje je toliko uzavrelo da je i klub sam morao da reaguje sa saopštenjem na svojim društvenim profilima.

Ubrzo su se i "oštećeni" Rašford i najskuplji štoper na svetu Hari Megvajer pridružili ovom apelu. Pogba možda svojim (ne)zalaganjem katkad nervira simpatizere svog kluba, ali rasizam nikada nije način.

Megvajer je čak pozvao da Tviter treba da uvede pravilo registracije naloga na osnovu pasoša ili vozačke dozvole, kako bi se videlo ko su ti "navijači".

Disgusting. Social media need to do something about it... Every account that is opened should be verified by a passport/driving licence. Stop these pathetic trolls making numerous accounts to abuse people. @Twitter @instagram https://t.co/bzow073aTw

— Harry Maguire (@HarryMaguire93) August 20, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.