Navijači, izvinite... Izneverili smo klub, neki igrači neće biti ovde

Izvor: B92, 21.Apr.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Navijači, izvinite... Izneverili smo klub, neki igrači neće biti ovde"

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer izvinio se navijača posle poraza od Evertona od 0:4 u Premijer ligi.

On je rekao da igra njegove ekipe nije bila dostojna kluba.

Junajted je izgubio šesti put u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima i trenutno je šesti na tabeli u Premijer ligi.

"Od prvog sudijskog zvižduka, sve je išlo naopako. Želim da se izvinim navijačima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oni su danas bili jedini koji nose naš grb i mogu da hodaju uzdignute glave, pošto mi ne možemo", rekao je Solskjer za Skaj.

Solskjer je dodao da su jedino navijači danas bili na visini zadatka.

"Danas smo poraženi u svakom aspektu, a jedno gde smo pobedili Everton, dobro ne pobedili, ali imali smo fantastičnu podršku navijača i želim da im se izvinim zbog onoga što smo prikazali", naveo je on.

Fudbaleri Junajteda uputili su prvi šut u gol tek u 86. minutu.

"Nismo igrali. Ovo nije bilo dostojno ekipe Mančester junajteda. Ovo nije dovoljno za klub, od mene do igrača, izneverili smo navijače, izneverili smo klub. Teško je opisati naš nastup, pošto je bio toliko loš. U svakom segmentu smo poraženi, nema mesta na kome se možeš sakriti na terenu. Izvinjavamo se svima koji su povezani sa klubom", rekao je Solskjer.

U narednom kolu, u sredu, na programu je gradski derbi Junajteda i Sitija.

"Imamo sjajnu šansu da se iskupimo u sredu", naveo je trener Junajteda.

Upitan da li je njegovim igračima stalo, Solskjer je odgovorio: "Morate njih da pitate".

"Ja sam ih pitao. Naravno, ako želite da igrate u ovom klubu, morate dati više. Želim da moj tim najviše radi u ligi, takvi smo mi bili kod Aleksa (Fergusona) - (Rajan) Gigsa, Beksa (Dejvid Bekam), Garija Nevila, Denisa (Irvin), bez obzira koliko si talentovan, moraš da trčiš više od drugih. Ne možeš da promeniš celu ekipu. Korak po korak. Biću uspešan ovde, a ima igrača koji neće biti deo toga", rekao je Solskjer.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.