Najskuplji u istoriji je najgori u Premijer ligi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplji u istoriji je najgori u Premijer ligi! (foto)

Napravljen je presek nakon 19. kola, ovakva je situacija.

Nakon Boksing deja je i zvanično okončan prvi deo sezone u Premijer ligi, odigrano je 19. kolo, s tim što Liverpul i Vest Hem tek treba da odigraju odloženi duel 18. kola.

Ipak, došao je pravi trenutak da se napravi presek nakon prvog dela sezone, a u oči posebno upada učinak golmana tokom prvih 19 kola PL.

Najboljeg golmana ima Mančester junajted, tačnije Šefild junajted.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U pitanju je mladi Din Henderson, momak koji je pod ugovorom sa klubom sa "Old Traforda", ali ove sezone igra na pozajmici na "Bramal lejnu".

Pruža fantastiče partije i prema procentu odbrana je najbolji golman u PL.

Primio je svega 14 golova na 18 nastupa, zajedno sa Murom, koji je branio protiv Mančester junajteda i upisao dve intervencije, ima procenat odbrana od skoro 74%.

Najgoreg golmana u Premijer ligi, nakon 19 odigranih kola ima Čelsi!

Kepa je branio na svih 19 mečeva "Plavaca" ove sezone, primio je 27 golova i ima procenat odbrana od svega 52%!

Podsetimo i da je Španac najskuplje plaćeni čuvar mreže svih vremena, Čelsi je za njegove usluge Atletik Bilbau platio oko 80 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.