NOVA ZVEZDA BUNDESLIGE: Srbija dobija veliko pojačanje iz Nemačke, ima samo 19 godina i već je uništio Halanda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 15:33

NOVA ZVEZDA BUNDESLIGE: Srbija dobija veliko pojačanje iz Nemačke, ima samo 19 godina i već je uništio Halanda (FOTO)

Ova prilika ne sme da se ispusti.

Keln je za vikend ostvario veliku pobedu u gostima protiv Borusije Dortmund rezultatom 2:1. Jedan od junaka trijumfa “jarčeva” bio je srpski štoper Sava Aranđel Čestić.

Junajted je u prvom kolu savlada PSŽ u Parizu, i sada je u situaciji da Svecima ozbiljno zamomplikuje život, ako ih večeras (21.00) pobedi i na Old Trafordu. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, na dvojku 2,55, a na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Mančester Junajted - PSŽ.

Mladi fudbaler (19 godina) rođen je u Ofenbahu, karijeru je počeo u Šalkeu, a zatim se preselio u mlađe selekcije Kelna. U subotu je dočekao debi u Bundesligi i odradio odličan posao protiv “milionera”.

Srpski štoper je odmah posle meča sa učesnikom Lige šampiona potpisao prvi profesionalni ugovor sa “jarčevima”, a u Fudbalskom savezu Srbije veruju da će igrati i u seniorskoj reprezentaciji naše zemlje.

- Čestić je već reprezentativac Srbije. On je neosporno veliki talenat. Pripada grupi naših igrača koji su u inostranstvu i koji imaju ozbiljan potencijal. Već je bio na spisku i igrao za selekciju do 18 godina protiv Makedonije kada je selektor bio Jević. Ima srpski pasoš. Koliko znam nalazi se i na širem spisku igrača Ilije Stolice za sledeće okupljanje – rekao je direktor FSS Vladimir Matijašević.

A post shared by SAVA ARANGEL ČESTIĆ (@savarangel)

Neven Subotić i Zdravko Kuzmanović su svojevremeno ostavili upečatljiv utisak u nacionalnoj selekciji Srbije kao “gastarbajteri”, dok je “ispuštanje” Aleksandra Dragovića negativan primer iz prošlosti.

- Informacije koje mi imamo govore da se radi o sjajnom dečku koji ima veliku želju da igra za našu reprezentaciju – zaključio je Matijašević.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.