NOVA GAZDARICA JUNAJTEDA: PROBLEMATIČNA glumica u vezi sa BUDUĆIM vlasnikom engleskog GIGANTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA GAZDARICA JUNAJTEDA: PROBLEMATIČNA glumica u vezi sa BUDUĆIM vlasnikom engleskog GIGANTA

Uskoro će biti i potvrđeno.

Saudijski princ Mohamed Bil Salman trenutno se nalazi u centru pažnje zbog želje da kupi Mančester junajted od porodice Glejzer za šest milijardi evra. Poslednje informacije koje kruže kažu da je Bin Salman već kupio engleskog giganta posle nedavnog sastanka sa čelnicima kluba, ali da se to trenutno drži u javnosti.

On je navodno u vezi sa američkom glumicom Lindzi Lohan koja bi očigledno mogla uskoro da postane gazdarica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavnog kluba sa Old Traforda.

Pojedini američki mediji tvrde da su njih dvoje već nekoliko meseci u romantičnoj vezi, dok iz Saudijske Arabije tvrde da to nije istina. Ipak, natpis na njenom Instagramu "Salam Alejkum" (u prevodu Mir sa vama) govori da je to verovatno tačno.

Lindzi je poznata kao problematična osoba u Holivudu. Na filmu se prvi put pojavila sa 11 godina, u rimejku Diznijevog filma Klopka za roditelje i sve je išlo uzlaznom putanjom, dok nije počela da previše luduje.

Njena karijera je privremeno prekinuta 2007. nakon što je dva puta uhapšena vozeći pod dejstvom alkohola. U tri navrata je boravila na klinikama za rehabilitaciju pa je zbog toga izgubila nekoliko uloga.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Ane Rajković, supruge golmana Predraga

Hello October 😅 ☀️🌴 swimsuit @leommi_official ✔️

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 2. Окт 2018. у 6:42 PDT

Beauty is in the eye of the beholder 🔥 swimsuit @leommi_official 🍬 @nia__royal__boo 💕

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 31. Авг 2018. у 7:16 PDT

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 19. Авг 2018. у 2:38 PDT

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 16. Јул 2018. у 5:23 PDT

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 10. Мај 2018. у 4:49 PDT

Објава коју дели Ana Rajković (@rajkovic__ana) дана 30. Апр 2018. у 2:46 PDT
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.