NAJBOLJI U ISTORIJI: Vidić je STENA, bio je spreman da vas UBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 22:34

NAJBOLJI U ISTORIJI: Vidić je STENA, bio je spreman da vas UBIJE!

Strah i trepet za napadače.

Po mnogim anketama i mišljenjima fudbalskih stručnjaka širom Evrope i sveta, Nemanja Vidić je jedan od najboljih odbrambenih igrača u istoriji Premijer lige. Takav stav deli i Emanuel Adebajor. Visoki Togoanac koji je u Engleskoj igrao za Arsenal, Mančester Siti i Totenhem je bezbroj puta igrao protiv legende Mančester Junajteda, a duele sa Srbinom je okarakterisao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najteže u karijeri.

- Vidić je čvrst momak, najjači, kada se sudarite sa njim kao da udarate u stenu. Mogao je napadača da zagradi jednim prstom. On vam priđe, kaže izvini, udari vas, kaže izvni. Bio je spreman da ubije - rekao je Emanuel Adebajor sa velikom dozom poštovanja.

Podsetimo, Nemanja Vidić je za Mančester Junajted nastupao 8 sezona, u periodu od 2006 do 2014 godine. Odigrao je 211 utakmica i postigao 15 golova. Na Old Trafordu je stekao status legende jednog od najvećih klubova na svetu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.