NAJAVA DANA (nedelja, 17. decembar): Igraju Junajted, Barsa, Juve, Lacio, Zvezda u košarci...

Izvor: MozzartSport.com, 17.Dec.2017, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 17. decembar): Igraju Junajted, Barsa, Juve, Lacio, Zvezda u košarci...

Pogledajte najinteresantnije parove dana

2034: VBA - MAN. JUN, 15:15

(Fudbal, Engleska 1)


Na devet od poslednjih 10 gostovanja Vest Bromvič Albionu, Mančester junajted je postigao najmanje po dva gola, a na poslednjih pet njihovih obračuna došlo je UG 0-2. VBA je u očajnoj formi, a pobedu u Premijer ligi nije zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << već 15 mečeva

2027: BORNMAUT - LIVERPUL 17:30

(Fudbal, Engleska 1)


Liverpul se u poslednje vreme na gostovanjima u Premijeršipu ponaša kao kaznena ekspedicija, te je ne poslednja tri susreta van svog stadiona ukupno postigao čak 12 pogodaka, dakle prosečno četiri po meču. Pritom ih je primio samo dva!

1607: AZ ALKMAR - AJAKS, 14:30

(Fudbal, Holandija 1)


Da li ste spremni za golfest na u Alkmaru?! Jer samo na dva od poslednjih 11 odmeravanja ova dva tima nije došlo UG 3+, jer je Ajaks postigao najmanje po tri gola na devet od poslednjih 10 susreta u Erediviziji i jer je palo 3+ gola na poslednjih 11 mečeva Kopljanika u Holandiji 1.

1618: SPARTA - FAJENORD, 12:30

(Fudbal, Holandija 1)


Prošli derbi Roterdama pripao je maloj Sparti (1:0), ali tako nešto ne bi valjalo očekivati ovaj put. Jer domaćin ovog meča je u seriji od tri poraza iu Erediviziji, dok je Fajenord neporažen u poslednjih šest kola.  Inače, na poslednjih četiri meča Fajenorda došlo je 0-2 gola.

3030: HANOVER - LEVERKUZEN, 15:30

(Fudbal, Nemačka 1)


Ekipa iz Leverkuzena je vodila na poluvremenu i slavila na kraju pet od poslednjih sedam okršaja sa Hanoverom u svim takmičenjima. Bajer je u opasnoj seriji od 11 kola bez poraza, a na osam od poslednjih 10 mečeva Hanovera u Bundesligi došlo je 3+.

3040: RB LAJPCIG - HERTA, 18:00

(Fudbal, Nemačka 1)


Na 10 od poslednjih 11 gostovanja tima iz Berlina došlo je 0-2 gola, a sada ide na noge opasnom Lajpcigu koji nije poražen kod kuće na poslednjih sedam mečeva u Bundesligi. Pored toga, RB je dao najmanje po dva gola na sedam od poslednjih osam domaćinstava.

1043: VERONA - MILAN, 12:30

(Fudbal, Italija 1)


Na poslednja četiri gostvanja Milana u gradu Romea i Julije padalo je najmanje po tri gola, .To bi trebalo očekivati i sada pošto je Verona u veoma slaboj formi, a  kod kuće je vezala tri poraza u Seriji A. Pritom je sva tri izgubila samo sa po jednim golom manjka.

1029: BOLONJA - JUVENTUS, 15:00

(Fudbal, Italija 1)


Juve je doživeo samo tri poraza na poslednjih 35 susreta u ovom takmičenju. a torinski gigant je u poslednja tri kola pritom uspeo da ostavi mrežu netaknutu. Takođe, crno-beli iz Torina nisu izgubili čak na poslednjih 15 gostovanja Bolonji u svim takmičenjima.

1041: ATALANTA - LACIO, 20:45

(Fudbal, Italija 1)


Lacio, koji je slavio na poslednja tri obračuna u svim takmičenjima sa klubom iz Bergama, igra promenljivo u poslednje vreme, ali mu barem napad prililčno dobro funkcioniše.  Tim iz Rima je postigao najmanje po dva gola na sedam od poslednjih osam gostiovanja u Seriji A.

4024: BARSELONA - LA KORUNJA, 20:45

(Fudbal, Španija 1)


Nou Kamp je tvrđava i to je premisa na kojoj se mora kladiti na mečeve Barselone kod kuće. Blaugrana je neporažena na poslednjih 24 susreta kod kuće u La Ligi, a na 17 od poslednjih 19 došlo je UG 3+. S druge strane, Depor je slavio samo na dva od od poslednjih 26 gostovanja u Primeri.

5011: LION - MARSELJ, 21:00

(Fudbal, Francuska 1)


Da li opet treba ovde očekivati X, jer nerešeno je došlo na pet od poslednjih šest odmeravanja ova dva giganta francuskog fudbala? Lion je postigao najmanje dva gola na devet utakmica u poslednjih 11 kola, a Marselj nije poražen na poslednjih 12 mečeva u ovom takmičenju.

7907: MORNAR BAR - CRVENA ZVEZDA, 19:00

(Košarka, ABA liga)


Zvezda posle napornog puta i velike pobede u Valensiji igra protiv Mornara u Baru. Crveno-beli stalno ističu da im je igranje u ABA ligi prioritet jer žele do prvog mesta na tabeli. Videćemo da li će debitovati Dilan Enis. Zvezda je dobila sva četiri međusobna duela protiv Mornara. S pet uzastopnih pobeda ide na megdan timu iz Bara koji je vezao dve pobede.

7865: FMP - CEDEVITA, 17:00

(Košarka, ABA liga)


FMP je vezao dva poraza, ali bi posle promena u ekipi i dolaskom Lazarevića i Apića mogao da poboljša rezultate. Cedevita je vezala tri pobede i trenutno je na trećem mestu na tabeli ABA lige. U dosadašnjih šest međusobnih duela svaki put je slavila Cedevita.

4102: TONDELA - BENFIKA, 21:15

(Fudbal, Portugalija 1)


Benfika je vodila na poluvremenu i slavila na kraju pet od poslednjih šest susreta u Primeiri. A sada ide na noge Tondeli, (na čijih je pet od poslednjih šest domaćinstava u Portugaliji 1 došlo 3+) protiv koje je slavio na poslednja četiri odmeravanja snaga.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.