Murinju stigla ponuda! Kakav izazov, hoće li se vratiti da podmiri račune?

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinju stigla ponuda! Kakav izazov, hoće li se vratiti da podmiri račune?

Portugalac ima šansu da se vrati u prošlost, videćemo kakav će biti odgovor, mada...

Žoze Murinjo je dobio prvu ponudu posle smene od strane Mančester Junajteda.

Naime, Portugalac je u domovini, gledao je par mečeva portugalske lige, a poziv je stigao iz nekadašnjeg kluba Benfike.

Naime, oni bi mu ponudili ugovor do kraja sezone jer ne bi mogli da plate veliki novac, a za Murinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi ovo bio trijumfalni povratak u klub gde je stekao ime, dobio 6 od 11 utakmica i otkaz jer se nije dogovorio sa novim predsednikom, tačnije nisu ispunjeni njegovi uslovi i što se tiče povišice i saradnika.

Murinjo je tada napustio stadion "Svetlost" i otišao u Leiriju, da bi sa Portom pokorio Evropu.

Benfika je smenila juče Rui Vitoriju, najveći portugalski klub je imenovao privremeno Bruna Lagea, čekaju Murinjov odgovor.

"Orlovi" su trenutno tek na četvrtom mestu u šampionatu, imaju 32 boda, sedam manje od Portoa, ispred njih su i Sporting sa 34, kao i Braga sa 33.

Za Murinja bi bio izazov da proba da stigne bivši klub, odigrano je 15 utakmica, nije polovina prvenstva, ali realno, "Zmajevi" će teško ispustiti prednost.

Pretpostavlja se da se Murinjo dogovorio oko isplate sa Junajtedom, da nema prepreka da prihvati ponudu, ali čini se da će se teško odlučiti na ovaj potez, dok čeka da se otvori nova mogućnost za veliki klub.

Šampionat se inače nastavlja za osam dana, Sporting dočekuje Porto, Benfika ide Santa Klari, pa bi to mogao da bude dobar polaz za Murinja da eventualno smanji prednost lidera, ako preuzme klupu, za šta su, ponavljamo, ipak male šanse.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MURINJU STIGLA NOVA PONUDA: Omraženi rival ZOVE Specijalnog! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019

Portugalac dobio otkaz u Mančester junajtedu...Iako je prošlo tek nešto više od dve nedelje, otkako je dobio otkaz u Mančester junajtedu, portugalski stručnjak Žoze Murinjo nalazi se pred novim poslom. I to kakvim!..Posle poraza od Portimonensea u prvenstvu, upaljen je alarm na "Lužu". Benfika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.