Murinjov hokejaški debi završen spektakularnim padom!

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjov "hokejaški" debi završen spektakularnim padom!

Bivši menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo boravio je ovih dana u Rusiji, ali je njegov "hokejaški debi" završen neslavno.

Portugalski stručnjak je bio gost na hokejaškoj utakmici između Avangarda i Omska, gde je imao zadatak da izvede početno podbacivanje paka.

Sve je išlo po planu do momenta kada je Murinjo bacio pak, okrenuo se da napusti teren, a onda je neočekivano izgubio tlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pod nogama i pružio se koliko je dug na ledenu podlogu!

Sve je podsetilo na scenu iz septembra sa stadiona Vembli kada je Murinjo došao da gleda meč između Engleske i Španije.

Tada je pozirajući za fotoreportere zapeo za konopac i pao na crveni tepih. Koji je od dva pada spektakularniji, procenite sami, ali očigledno je da Žozeu ni prvi, a ni drugi put nije bilo smešno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Morinjo, drži se fudbala!

Izvor: RTS, 04.Feb.2019

. Portugalski stručnjak Žoze Morinjo nakon otkaza koji mu je uručio Mančester junajted trenutno "uživa u životu". Slobodno vreme, kojeg sada ima dovoljno, iskoristio je i da otputuje u Rusiju, gde je između ostalog bio i specijalni gost na hokejaškom meču KHL lige između Avangarda i Omska....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.