Morinjo stigao u Podgoricu

Izvor: RTS, 11.Okt.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo stigao u Podgoricu


Menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo stigao je u Podgoricu gde će večeras pratiti fudbalsku utakmicu Crne Gore i Srbije. Morinjo je u glavni grad Crne Gore došao na poziv Peđe Mijatovića, izveštavaju tamošnji mediji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo u Podgorici gleda Sergeja i Marušića

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2018

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo doputovao je danas u Podgoricu kako bi gledao utakmicu između Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Inkognito u Podgorici - Murinjo sa kačketom na glavi neprimetno ušetao u hotel (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018

Menadžer Mančester junajted Žoze Murinjo stigao je u Podgoricu...Portugalski stručnjak najavio je dolazak u Podgoricu kako bi uživo ispratio duel Crne Gore i Srbije...Murinjova je praksa da tokom reprezentativnih pauza uživo pogleda neku od utakmica, a ovoga puta izbor je pao na "komšijski derbi"...Svojevremeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.