Murinjo krade Barsinu želju i to je najbolja vest za Katalonce!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo krade Barsinu želju i to je najbolja vest za Katalonce!

I svima dobro.

Mančester junajted želi da dovede novog štopera, a Žoze Murinjo ima dva imena u tefteru.

Od ranije se zna da je Samjuel Umtiti prva meta, ali Portugalac neće imati ništa protiv ni da na Old Traford stigne Klement Lengle iz Sevilje.

Ovo je svakako odlična vest za Barsu, iako i Katalonci prate Lenglea, ali bi u ovom slučaju Murinjo odustao od Umtitija i to bi im olakšalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregovore oko novog ugovora.

Umtiti zahteva devet miliona evra po sezoni, tri puta više nego što sada ima, a Barsa nema i ne želi da mu da toliki novac.

Umtitijeva klauzula je ista kao i Lengleova - 60 miliona evra, pa će Murinjo sa istom vrećom novca doći po jednog od te dvojice, u Barsi se nadaju da će to biti u Sevilji.

Barsa bi se okrenula Lengleu samo ukoliko ne uspe da ubedi Umtitija, i baš zato je idealan scenario da se Murinjo okrene štoperu Sevilje i da svi budu zadovoljni, Katalonci bi se onda definitivno povukli iz trke.

Žoze Murinjo će najverovatnije proradati Markosa Roha, Dalija Blinda i Fila Džounsa, a Lengle bi trebalo da pojača konkurenciju Baiju, Lindelofu i Smolingu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo potvrdio - Ovo je plan za prelazni rok i uključuje Srbina!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018, 10:26

Zna se ko će otići, procenjuje se da će četvorica ili petorica fudbalera napustiti "Old Traford", a lista pojačanja je sastavljena....Više nema dileme, Murinjo je otkrio planove za prelazni rok, navijači će možda biti i razočarani, ali Portugalac je bio vrlo jasan....."Naš prvi cilj je da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.