Murinjo digao novinare u zoru zbog 210 sekundi

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo digao novinare u zoru zbog 210 sekundi

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nastavio je "rat" sa britanskim novinarima.

Nakon što je zakazao konferenciju za medije za osam sati po lokalnom vremenu, odgovorio na samo pet pitanja u tri minuta pred meč sa Njukaslom u Premijer ligi.

U atipično kratkom izlaganju Portugalac je izjavio da postoje mnogi razlozi zašto se Junajted muči ove sezone, ali je odbio da ih nabroji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Nepihvatljivo bi bilo da peti meč ne znamo za pobedu", rekao je Murinjo, što se Junajtedu nije desilo još od 1999. godine.

Uprkos desetom mestu u Premijer ligi Murinjo iznosi tvrdnju da ni u ostalim najjačim ligama Evrope tabela ne odslikava realno stanje, jer je sezona tek počela.

"U poziciji smo da možemo mnogo više. Potrebne su nam pobede, posebno u ovom trenutku. Da bismo se popravili moramo da dođemo do tri boda".

Jedini trijumf u Premijer ligi ove sezone Junajted je ostvario na otvaranju sezone protiv Lestera (2:1).

"Imamo samo jedan poraz na svom terenu ove sezone, samo jedan od sedam mečeva. Ipak, imamo i tri remija", svoje viđenje krize rezultata izneo je Murinjo.

Utakmica između Mančester Junajteda i Njukasla igra se u subotu od 18.30 na Old Trafordu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.