Murinjo: Vrištao je od bolova... Biće to duga pauza

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Vrištao je od bolova... Biće to duga pauza

Aleksis Sančez povredio se na treningu, a menadžer Mančester junajteda odmah je ocenio da se radi o ozbiljnijem problemu

Foto: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths

Aleksis Sančez povredio je tetivu na treningu Mančester junajteda. Žoze Murinjo rekao je da je igrač vrištao od bolova, što je znak da je u pitanju verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << teža povreda.

"To nije izgledalo kao lakša povreda mišića, posle koje bi bio spreman za sedam ili 10 dana", rekao je Murinjo.

On je dodao da se čini da je povreda ozbiljnija od one koju je zadobio Viktor Linedlof, koji će pauzirati do novogodišnjih praznika.

"Još nije bio na skeneru, ali iskusan je, zna o kakvoj povredi se radi. Iz mog iskustva, bolni krik i način na koji se to desilo, Sančez će odsustvovati dugo", dodao je Portugalac.

Engleski mediji procenjuju da bi Sančez mogao da pauzira između četiri i šest nedelja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.