Murinjo: Nemam Kina i Vidića u timu, ostavite nas na miru

Izvor: B92, 06.Dec.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Nemam Kina i Vidića u timu, ostavite nas na miru

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo zadovoljan je karakterom koji su pokazali njegovi igrači u remiju sa Arsenalom (2:2).

"Crveni đavoli" su dva puta stizali vođstvo rivala na svom Old Trafordu i zabeležili treži uzastopni nerešen rezultat u Premijer ligi.

"Postigli smo četiri gola i remizirali. Kao i uvek pravili smo greške i platili za to. Sada je bilo isto, ali su igrači pokazali karakter i spremnost na borbu, pa im čestitam zbog toga. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Išli su do limita, mnogo smo umorni. Neki od igrača nisu igrali ove sezone, Smoling je igrao u teškoj situaciji", rekao je Murinjo.

Portugalac je opet naglasio da je Junajted svojim greškama ostao bez pobede.

"Arsenal bio opasan samo kada smo gubili loptu u opasnoj zoni. Čak i sa naše klupe ste mogli da osetite paniku kada lopta dolazi u našu defanzivnu trećinu. Duh je bio na nivou Mančester junajteda ali nam nedostaju određeni kvaliteti. Ne slažem se s ljudima koji pokušavaju da nas porede sa timovima u kojima su igrali Roj Kin, Rud van Nistelroj, Nemanja Vidić. Ostavite nas na miru. Srećan sam sa dušom i srcem, ali nismo konzistentni i homogeni".

S druge strane, Arsenal je produžio niz nepobedivosti na 20 mečeva u svim takmičenjima, ali ni posle 12 godina nije slavio na Old Trafordu.

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu, drugo poluvreme je bilo bolje od prvog. Mogli smo da rešimo meč u nekim trenucima, ali su brzo izjedačili posle oba naša gola. Moramo da se popravimo u odbrani, da pronažemo ravnotežu u timu i propuštamo šanse. Ponosan sam zbog igre tima, želeli smo pobedu ali možemo biti zadovoljni i bodom", rekao je menadžer "tobdžija" Unaj Emeri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Morinjo: Dali smo četiri gola i remizirali?!

Izvor: RTS, 06.Dec.2018

Nakon remija sa Arsenalom na Old Trafordu (2:2) u okviru 15. kola Premijer lige menadžer Junajteda Žoze Morinjo je u svom stilu rekao da je njegov tima dao četiri gola a odigrao nerešeno. . Ćudljivi Portugalac aludirao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.