Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 11:35

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Juventus 1,90, Mančester Junajted 1,92, Ajaks 1,57!

Nećete naći veće nigde na planeti

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije, Engleske i Holandije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

JUVENTUS - MILAN (NEDELJA, 20.45), KEC 1,90
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Centralni meč, ne samo 35. runde Serije A, već i ostatka sezone u šampionatu Italije. Bitka za mesto u Ligi šampiona. Juventus protiv Milana, Kristijano Ronaldo protiv Zlatana Ibrahimovića, Anrea Pirlo protiv Stefana Piolija. Obe ekipe imaju po 69 bodova, koliko ima i Atalanta. Svi oni dele mesta od drugog do četvrtog, ali ih s leđa sustižu Napoli i Lacio, pa će poraz ili čak remi u derbiju praktično ukinuti šanse za ulazak u top 4. Ulog je ogroman, ekipe ulaze u dvoboj posle pobeda u prethodnom kolu, a dodajmo i da Rosoneri punih 10 godina nisu pokorili Torino u prvenstvu. Juve je slavio na svih devet prethodnih susreta na kojima je u ligi dočekivao Milan.

ASTON VILA - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 15.05), DVOJKA 1,92

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uprkos činjenici da je Aston Vila lišena turnirske motivacije, ne može se reći da Mančester Junajted očekuje lagan zadatak u Birmingemu. Sastav sa Vila Parka imao je sjajnu prvu polovinu kampanje, kada je delovao kao stvarni kandidat za plasman u međunarodna takmičenja, ali Lavovi jednostavno nisu imali dovoljno snage, klase i stabilnosti. Sa druge strane, Junajted je drugoplasiran, ali bez prave šanse za titulu ove sezone jer je Siti pobegao na pristojnu distancu. Međutim, Solskjerovoj ekipi neće smetati drugo mesto na tabeli i trudiće se da ga zadrže, kao i da posle izborenog finala Lige Evrope budu bogatiji za još jedan trofej. Junajted još ne zna za poraz u gostima u Premijer ligi ove sezone.

FAJENORD - AJAKS (NEDELJA, 14.30), DVOJKA 1,57

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ajaks gostuje Fajenordu u Roterdamu, u jednom od najvećih holandskih duela. A, opet, lični meč velikih rivala praktično ne rešava ništa. Ajaks je u prošloj rundi osvojio titulu, dok je Fajenord prethodne nedelje izgubio od fenjeraša Den Haga i definitivno će po okončanju ligaškog dela Eredivizije da se kroz plej-of bori za mesto u UEFA Ligi konferencije. Ujedno, današnji dvoboj je, praktično, poslednja velika utakmica u karijeri trenera Fajenorda Dika Advokata, ali nije realno da Dušan Tadić i ekipa imaju bilo kakvu milost.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.