Morinjo odlučio: Milenković je novi Vidić!

Izvor: RTS, 22.Nov.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo odlučio: Milenković je novi Vidić!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Morinjo želi da već u januaru na Old Traford dovede srpskog reprezentativca iz Fjorentine Nikolu Milenkovića.
Italijanski Skaj piše da je Portugalac označio Milenkovića kao značajno pojačanje u krhkoj odbrani Junajteda koja je ove sezone primila čak 21 gol na 12 utakmica Premijer lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Engleski mediji dodaju da na Old Trafordu, poučeni dobrim iskustvom sa Nemanjom Vidićem, ponovo žele Srbina u srcu svoje odbrane za naredne godine.
U Firenci računaju na veliko obeštećenje, posebno što je predsednik kluba Mario Konjini oktrio da je za srpskog fudbalera već odbio ponudu vrednu 40 miliona evra, i da bi sada transfer mogao da košta najmanje čak 55 miliona.
Fjorentini se ne žuri jer su za 21-godišnjeg defanzivca, koji pokriva pozicije štopera i desnog beka, interesovanje pokazali još Čelsi, Arsenal, madridski Atletiko i Juventus.
Upravo je Morinjo uživo posmatrao Milenkovića u Podgorici u susretu Crne Gore i Srbije (0:2) u Ligi nacija.
Milenković godinu i po dana nastupa za "ljubičaste" nakon prelaska iz Partizana za 5,1 milion evra i standarni je član startne postave reprezentacije Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus bi mogao da dovede Portugalca u januaru?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018

Bilo bi to pravo pojačanje za napad na sve trofeje...Alegri ima fantastičan tim, ali želi još da se pojača. Klub će pokušati da osvoji sve trofeje, a Ruben Neves bi bio odlično pojačanje...Neves se fantastično snašao u ekipi Vulverhemptona. Pomogao im je u prošloj sezoni da izbore plasman...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.