Monolog šokiranog Roja Kina postao hit na internetu VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 08:39

Monolog šokiranog Roja Kina postao hit na internetu VIDEO

Debakl Mančester junajteda u gradskom derbiju šokirao je bivšeg kapitena Roja Kina.

Junajted je poražen sa 6:3 od gradskog rivala Sitija, što je i dobar rezultat s obzirom na stanje na terenu Ezihada u nedelju popodne.

Gosti su uspeli da u poslednjih pet minuta sa dva gola Antonija Marsijala koliko-toliko ublaže ponižavanje od strane "građana".

Siti je "razbio" Junajted već u prvih 45 minuta kada je stekao prednost od 4:0.

Bivši kapiten, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je tokom igračkih dana predstavljao pojam borbenosti i vodio Junajted do sedam titula Premijer lige, četiri FA kupa i jedne Lige šampiona odigravši 472 utakmice, šokiran je nastupom bivšeg tima.



"Ne mogu da verujem šta gledam. Junajted je jadan u obrani, dodaje očajno, rupe su svuda. Freda i Eriksena kao vezne igrače razvlače na sve strane, donose se loše odluke... I sve se to moglo završiti još gore. Pred trenerom je ogroman posao. Mora sada izvući sve što ima. Vodi veliki klub, to je Mančester junajted, ne sme dozvoliti ovakvu sramotu...",
rekao je Kin kao komentator "Skaja", "Ne mogu da verujem koliko je loš Junajted... Ponos, ličnost... Ne pokazuju ništa od toga".

Monolog užasnutog Kina postao je viralan. Kako zbog onog što je izgovorio te načina na koji je to rekao, tako i zbog izraza lica koje je pravio dok je s gnušanjem pričao o igračima koji sramote klub njegovog života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.