Metla radi u Interu – odlaze čak devetorica igrača

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 18:18

"Metla" radi u Interu – odlaze čak devetorica igrača

Inter će uskoro da pretrpi velike promene u igračkom kadru.

Sportski direktor Đuzepe Marota bio je jako besan zbog poraza od Bolonje (2:1) u Milanu da ja najavio rez u timu "nerazura".

Italijanski mediji prenose da će čak devetorica fudbalera dobiti "ispisnice" uskoro.

Prvi na listi Aleksis Sančes, koji se vraća u Mančester junajted sa pozajmice, iako su Englezi tražili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo 20 miliona zbog ogromne plate Čileanca.

Neće biti otkupljen ni ugovor Kristijana Biragija od Fiorentine i to za 12 miliona, pošto Inter planira da dovede Emersona Palmijerija iz Čelsija.

Trener Antonio Konte u planovima nema još Dijega Godina, jednog od najplaćenijih igrača u timu, Kvadva Asamou, Matijasa Vesina, Roberta Galjardinija, Borhu Valera, kao i golmana Danijelea Padelija i Andreu Ranokiju kojima ističe saradnja.

Inter je već doveo Ašrafa Hakimija i za narednu sezonu najavljuje napad na Skudeto i prekid osmogodišnje vladavine Juventusa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Inter sprema ispisnice za devet igrača

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2020

Inter će uskoro da pretrpi velike promjene u igračkom kadru, a italijanski mediji navode da će devetoriac fudbalera dobiti ispisnice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.