Izvor: RTS, 22.Avg.2020, 07:46

Megvajer uhapšen na Mikonosu jer se pijan tukao sa policijom

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer uhapšen je na Mikonosu posle sukoba sa policijom. Megvajer je u alkoholisanom stanju učestvovao u incidentu na grčkom ostrvu, zbog čega su uhapšena trojica muškaraca, među kojima je bio i defanzivac "crvenih đavola".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Megvajer je posle ispadanja Junajteda u polufinalu Lige Evrope otputovao sa devojkom Fern Hokis na Mikonos, gde je u malom gradiću Matojanija došlo do incidenta.

Kako su preneli lokalni mediji, Megvajer je učestvovao u tuči ispred bara zbog čega je pozvana policija. Kada su policajci došli, trojica Engleza verbalno i fizički su napali i njih.
Sva trojica su privedena, a klub je potom potvrdio da je upoznat sa situacijom.
"Klub je svestan navodnog incidenta u Mikonosu u kojem je umešan i Hari Megvajer prošle noći. Stupili smo u kontakt sa Harijem, on u potpunosti sarađuje sa nadležnima u Grčkoj. U ovom trenutku nećemo dati dalji komentar", saopšteno je sa "Old Traforda".
Megvajer je prošlog leta stigao u Junajted za 80 miliona funti, čime je postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala, a za "đavole" je odigrao 38 utakmica i postigao jedan gol.
Prethodno je dve godine nosio dres Lester sitija, a u karijeri je još nastupao za Vigan, Hal i Šefild junajted.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.