Matić porukom Švajniju oduševio delije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić porukom Švajniju oduševio "delije"! (foto)

Pitate se kako je došlo do toga da navijače Zvezde oduševi nešto što je fudbaler Junajteda poručio vezisti Čikaga?

Nisu Nemanja Matić i Bastijan Švajnštajger imali prilike da dele svlačionicu Mančester junajteda, pošto je Srbin stigao nedugo nakon što je Nemac napustio "Old Traford".

Očigledno je ipak da se dvojica fudbalera poznaju dovoljno dobro da bi na društvenim mrežama mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da "pecnu" jedan drugog, a upravo je to uradio Nemanja Matić nakon što je video da se Švajni nalazi u Beogradu.

Fudbaler Čikaga doputovao je sa suprugom Anom Ivanović u srpsku prestonicu i pohvalio se fotografijom ispred Hrama Svetog Save.

Upravo je na tu fotografiju koju je Švajni postavio na "Instagram" Nemanja Matić ostavio komentar kojim je "pecnuo" Nemca.

"Konačno možeš da posetiš najbolji stadion u Evropi", napisao je Matić i ostavio crveno-bele stikere kojima je jasno stavio do znanja šta misli.

Screenshot/instagram.com/bastianschweinsteiger

Očigledno je da je Nemanja Matić uputio Švajnštajgera na stadion "Rajko Mitić", iako dobro zna da zbog Ane Ivanović Nemac simpatiše Partizan i da je već imao priliku da crno-bele bodri uživo u košarkaškom derbiju.

Istini za volju, Bastijan Švajnštajger nije samo posetio već i igrao na najvećem srpskom stadionu. Švajni je u sezoni 2007/08 sa Bajernom gostovao u Beogradu i bio deo tima koji je pred 40.000 navijača slavio pobedu rezultatom 3:2 u duelu sa Crvenom zvezdom odigranom u okviru grupne faze UEFA Kupa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.