Matić i Đavoli u borbi za Vembli, na putu im stoji jedan od najboljih vezista PL

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić i "Đavoli" u borbi za "Vembli", na putu im stoji jedan od najboljih vezista PL

Vulverhempton igra sjajan fudbal i jedno su od najprijatnijih iznenađenja Premijer lige ove sezone, a srpski fudbaler je pun respekta prema rivalu sa kojim će se susresti u četvrtfinalu FA kupa.

Votford je overio plasman u polufinale FA kupa, a večeras ćemo dobiti još dva putnika za "Vembli".

Svonsi će ugostiti Mančester siti od 18:20h, dok će se u večernjem terminu od 20:55h na "Molinuu" sastati Vulverhempton Vonderersi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted.

"Đavoli" žele trofej u najstarijem takmičenju na svetu, ali su svesni da će im naredne prepreka biti itekako komplikovana.

Pred duel sa Vulvsima, za medije je govorio vezista reprezentacije Srbije i Mančester junajteda Nemanja Matić.

Biranim rečima je srpski fudbaler govorio o protivniku, a posebno je istakao jednog fudbalera "Vukova".

"Znamo da su Vulvsi sjajan tim. Ove sezone su igrali sjajan fudbal i beležili dobre rezultate. Imaju dobre igrače i neke od njih poznajem jer sam ih sretao u portugalskoj ligi.

Biće to težak test za nas, ali smo spremni.

Imaju vrhunske igrače poput Žoaa Mutinja, kojeg poznajem jako dobro jer je igrao za Porto. Prema mom mišljenju, on je jedan od najboljih vezista u Premijer ligi
", izjavio je Matić pred duel sa Vulvsima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.