Majk Felan: Obavljao sam većinu trenerskih dužnosti u Junajtedu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majk Felan: Obavljao sam većinu trenerskih dužnosti u Junajtedu

Bivši pomoćnik Aleksa Fergusona u Mančester junajteda Majk Felan rekao je da je on poslednjih pet godina obavljao većinu trenerskih dužnosti u klubu. Felan je letos napustio Mančester junajted, kada je za prvog trenera izabran Dejvid Mojs.
(FOTO: AP)
Mislio sam da ću postati prvi trener ‘crvenih đavola’. Taj sam posao radio poslednjih pet godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Naravno, Ferguson je bio na čelu kluba i bez sumnje je postigao mnogo, ali morate priznati da on ne bi postigao takve rezultate da nije bilo pomoćnih trenera – rekao je Felan brirtanskim medijima.
On je dodao da je u potrazi za novim klubom i da je otvoren za sve predloge. Felan je od 2008. godine bio pomoćni trener u Mančester junajtedu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši Fergijev asistent: Mislio sam da ću biti trener Junajteda

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Bivši pomoćnik Aleksa Fergusona u Mančester junajteda, Majk Felan rekao je da je on poslednjih pet godina obavljao većinu trenerskih dužnosti u klubu...Felan je od 2008. godine bio na Old trafordu koji je napustio letos kada je za prvog trenera izabran Dejvid Mojes..."Mislio sam da ću postati prvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.