Ma kakav Sančo, Partizanov biser na Old Trafordu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 21:17

Ma kakav Sančo, Partizanov biser na "Old Trafordu"! (foto)

Gotovo!?

Kako je i sam fudbaler nagovestio na društvenim mrežama, Mančester junajted je otkupio Filipa Stevanovića od Partizana!

Supertalentovani krilni fudbaler će do kraja sezone ostati na pozajmici u "Humskoj", dok će "crno-belima" na ime transfera pripasti 12 miliona evra, javlja "Srpski Telegraf".

Stevanović je u dresu Partizana stekao status jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi, oduševljavao je svojim potezima sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pristalice "crno-belih", ali i brojne evropske skaute.

Pominjalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Francuskoj i Nemačkoj, ali je velikan iz Engleske odlučio da reaguje.

Iz Partizana su tvrdili da Stevanović neće odlaziti za manje od 20 miliona evra, ali konkretnu ponudu sa "Old Trafroda" izgleda nisu mogli da odbiju.

U svakom slučaju, Savo Milošević će sjajnog krilnog fudbalera imati na raspolaganju do kraja sezone, a onda će Filip pokušati da se nametne u jakoj konkurenciji na "Teatru snova", što za rukom svojevremeno nije pošlo Ademu Ljajiću i Zoranu Tošiću.

Sve je potvrdio i mladi fudbaler na društvenim mrežama, objavom koju možete videti u prilogu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović i Junajted? Romano kaže ''DA'', Vuletić ''NE''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Sve je još uvek nezvanično, ali....Da za Filipa Stevanovića postoji veliko interesovanje iz inostranstva znalo se još zimus, ali večeras je jedna njegova objava na ''Instagramu'' pokrenula ''lavinu'' novih informacija da se supertalentovani fudbaler Partizana uskoro seli u - Mančester junajted?!..Pominje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.