Loše vesti za Junajted

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 14:31

Loše vesti za Junajted

Mančester junajted zadesio je veliki maler pred prolećni deo sezone.

Povredio se jedan od nosilaca igre Kristijan Eriksen koji će morati da pauzira do kraja aprila ili početka maja.

Dancu je stradao skočni zglob nakon starta Endija Kerola u meču sa Redingom u FA Kupu u subutou.

Eriksen je u Junajted došao letos kao slobodan igrač iz Brentforda i počeo 18 od 21 utakmice u Premijer ligi i zabeležio sedam asistecija uz jedan gol.

Zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Eriksena očekuje se da Junajted pokuša da dovede novog vezistu poslednjeg dana prelaznog roka.



"Teško je poslednjeg dana uraditi nešto, ne možeš da transfer politiku baziraš na lošim povredama. Imamo igrače u veznom redu, dobre igrače, igrače koji mogu da popune prazninu",
rekao je menadžer Erik ten Hag.

Junajted je trenutno na deobi treće pozicije u Premijer ligi sa Njukaslom, sa tri boda više od najbliže pretnje u borbi za Ligu šampiona, Totenhema.

S druge strane, zaostaje 11 bodova za liderom Arsenalom, koji ima i meč manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.