Los Blankosi ušli u trku za rudarom, Gvardiola i Klop odustaju?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 10:14

"Los Blankosi" ušli u trku za "rudarom", Gvardiola i Klop odustaju?

Šalke prinuđen da prodaje.

Već smo pisali o neverovatnom talentu i sposobnostima Rabija Matonda. Velški internacionalac je krenuo 'Sančovim' stopama, to jest početkom prošle godine napušta Mančester Siti i prelazi u nemački Šalke gde dobija punu priliku da iskaže svoj potencijal.

Devetnaestogodišnjak ove sezone ima 14 nastupa u Bundesligi uz jedan postignuti gol, ali interesovanja za njega ne manjka. Već neko vreme se nalazi na skauting listi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajteda i Liverpula, španski mediji napominju da je tu sada i Real Madrid.

Zidan ima određen broj krilnih igrača, možda bi sa mladim Velšaninom napravio nešto slično kao sa Odegardom koji će naredne sezone dobiti svoju pravu priliku u 'kraljevskom' klubu.

"Rudari" su primorani da prodaju zbog finansijskih nedaća koje su donele neplanske kupovine i prodaje. Matondo je 'zlatna koka' za Šalke, po transfermarktu vredi nešto preko 7 miliona funti, ali jak ugovor i godine igrača garantuju dosta unosniji transfer.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.