LOPOV VEJN RUNI! Zarađuje 400.000 evra nedeljno, a krade po VIP ložama (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOPOV VEJN RUNI! Zarađuje 400.000 evra nedeljno, a krade po VIP ložama (VIDEO)

Engleski as u velikom problemu

Zvezda Mančester Junajteda i reprezentacije Engleske Vejn Runi poharao je VIP ložu Vemblija i to u trenutku dok su bezbednosne kamere snimale svaki njegov potez.

Snimci krađe koje je ekskluzivno objavio britanski Miror pokazuju kako je kapiten Gordog Albiona, koji zarađuje 380.000 evra nedeljno, u maju 2014. godine opustošio Najkijevu ložu na slavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << londonskom stadionu.

Runi (30), koji se smejulji na snimcima, zajedno sa još trojicom drugara, odlučio je da ponese sa sobom što više stvari, a toliko je bio alav da je jednu trenerku nabio čak u zadnji deo svojih pantalona. Na kraju je uzeo i kesu sa police i u nju natrpao svu moguću garderobu i predmete od dragocenosti koji su mu se svideli.

Ovi snimci izazvali su zgražavanje britanske javnosti, iako Runijev portparol tvrdi da njegov klijent nije ništa ukrao.

“Ne postoji istina u tvrdnjama koje je Miror izneo u svom nedeljnom izdanju. Radi se o lažnim navodima koji služe za blaćenje Vejna Runija. On nije uzeo nijedan proizvod iz Najkijeve lože”, saopštio je njegov portparol.

Predstavnik za štampu FA Engleske nije želeo da komentariše navode poznatog lista, a uprava stadiona zvanično tvrdi da nikakve stvari nisu ukradene i citira izjavu jednog od šefova obezbeđenja koji tvrdi “da je proveo celo veče sa Runijem”.

Čak je i portparol Najkija demantovao da je fudbaler ukrao njihovu robu.

“Ova priča nije istinita. Ništa nije ukradeno iz naše VIP lože”, rekli su u poznatoj kompaniji, iako su, prema ekskluzivnim saznanjima Mirora, prijavili policiji krađu iz VIP lože početkom juna 2014.

Ali snimci sa sigurnosnih kamera pokazuju da je Runi zaista krao. Oni su nastali nakon što je primećeno da dosta stvari nestaje iz loža na Vembliju, a jedan od radnika stadiona je nedavno čak uhvaćen kako je iz iste ove Njakijeve VIP lože ukrao Plej Stejšn konzolu. Radi se o istom snimku, na kome je i ta krađa.

Incident se dogodio 31. maja 2014. godine, samo dan nakon utakmice Engleska - Peru, a iskusni napadač se na Vembli vratio sa drugarima kako bi odgledao bokserski meč Karla Froša. Nakon meča Runi se zadržao sat vremena u Najkijevoj loži u kojoj je, prema snimcima, počinio krađu.

Inače, Runija prati reputacija da voli da skuplja suvenire, a u svom domu u Češajru ima, između ostalog i potpisane gitare Noela Galahera i sera Pola Mekartnija.

Videćemo i hoće li ga britanske vlasti teretiti za ovu krađu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) LOPOV: Kapiten engleske reprezentacije koji zarađuje 380.000 evra nedeljno uhvaćen u krađi

Izvor: Kurir, 21.Mar.2016

Vejn Runi, kapiten reprezentacije Engleske i zvezda Mančester junajteda, snimljen je sigurnosnim kamerama dok je krao stvari iz jedne VIP lože na stadionu Vembli u Londonu...Prema snimcima koje je objavio "Miror", poznati napadač, koji nedeljno zarađuje 380.000 evra, u maju 2014. godine opustošio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.