LE - Šok u Kazahstanu, Rukavina i drugovi srušili Junajted, minimalac Krasnodara i Hetafea! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Šok u Kazahstanu, Rukavina i drugovi srušili Junajted, minimalac Krasnodara i Hetafea! (video)

Astana napravila neverovatan podvig.

Fudbaleri Astane priredili su veliko iznenađenje u Kazahstanu gde su savladali Mančester junajted sa 2:1 u okviru 5. kola Lige Evrope.

Gosti su dobro otvorili meč i poveli već u desetom minutu kada je Džesi Lingard preciznim udarcem sa distance savladao Erića.

Međutim, usledio je totalni preokret u drugom poluvremenu.

Prvo je u 55. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu Dmitri Šokmo lepu akciju domaćih po levoj strani krunisao golom, da bi sedam minuta kasnije Astana preuzela vođstvo nakon autogola Bernarda.

Meč nije imao takmičarskog značaja pošto je Astana izgubila svaku šansu da se plasira u narednu rundu takmičenja, dok je Junajted to već obezbedio.

U grupi C, Krasnodar je na domaćem terenu slavio protiv Bazela rezultatom 1:0, a čovek odluke bio Ari sa penala u 72. minutu igre.

Reprezentativac Srbije Uroš Spajić odigrao je čitav meč za rusku ekipu.

Istim rezultatom Hetafe je savladao Trapzonspor u Turskoj, jedini strelac bio je Haime Mata u 50. minutu.

Trabzonspor je jedini bez šansi za prolazak u drugi krug, Bazel je prvi sa 10 bodova, dok na drugom i trećem mestu Hetafe i Krasnodar imaju po devet bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Astana srušila podmlađeni Junajted

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2019

Fudbaleri Astane savladali su na svom terenu Mančester junajted sa 2:1 (0:1), u meču 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.