Izvor: RTS, 22.Sep.2021, 13:29

Kristijano Ronaldo najplaćeniji fudbaler sveta

Portugalac iz redova Mančester junajteda Kristijano Ronaldo, najplaćeniji je fudbaler na svetu, prenosi Forbs.
Portugalac je na vrhu Forbsove liste zamenio Argentinca Lionela Mesija, a Ronaldo će ove sezone zaraditi 106 miliona evra pre oporezivanja, od čega se 60 miliona evra odnosi na platu i bonuse koje će dobiti za povratak na "Old Traford".

Ostatak će zaraditi od drugih poslova i reklamiranja najjačih svetskih brendova. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Mesi će u tekućoj sezoni zaraditi 64 miliona evra od PSŽ-a, a zajedno sa reklamama skoro 94 miliona evra.
Treće mesto zauzima Nejmar sa prihodima od 81 miliona evra, a iza njega je još jedan igrač Pari Sen Žermena Kilijan Mpabe sa zaradom od 36 milona evra.
Samo trojica sportista zaradiće više novca od reklama od Ronalda, a to su teniser Rodžer Federer (77 miliona evra), košarkaš Lebron Džejms (55) i golfer Tajger Vuds (51).
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijano Ronaldo najplaćeniji fudbaler sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021

Igrač Mančester Junajted Kristijano Ronaldo najplaćeniji je fudbaler na svetu, prenosi američki Forbs...Portugalac je na vrhu Forbsove liste zamenio Argentinca Lionela Mesija, a Ronaldo će ove sezone zaraditi 106 miliona evra pre oporezivanja, od čega se 60 miliona evra odnosi na platu i bonuse...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.