Kralj Lavova zvanično u Totenhemu! Šta ćeš sad, crni Antonio?

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj Lavova zvanično u Totenhemu! Šta ćeš sad, crni Antonio?

Fernando Ljorente je novi Pevac

Totenhem ima novog špica, a Antonio Konte verovatno čupa kosu! Fernando Ljorente uspešno je prošao lekarske preglede i stigao među Pevce! Ugovor je potpisan na dve plus jednu godinu, čime je Čelsi po treći put izvisio ovog leta.

Posle Romelua Lukakua kog mu je preoteo Mančester Junajted, odnosno Okslejda Čemberlena koji umesto na Stamford >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bridžu završio na Enfildu, Konte je zbog cicijašluka gazde Romana Abramoviča ostao napadača kog je čekao puna dva meseca.

Podsetimo, Svonsi je za Kralja Lavova, kako ga Španci zovu, tražio 16.000.000; Plavci nudili 3.000.000 manje i nikako nisu želeli da pojačaju ponudu. Dve strane pregovarale su dugo, baš dugo, a pošto pomaka nije bilo svaka mogućnost da Labudovi popuste nestala je onog momenta kada su dobili 50.000.000 od transfera Gilfija Sigurdsona u Everton.

I dok je Čelsi trošio vreme, Totenhem je bio konkretan i korektan. Odmah je izbrojao traženih 16.000.000 evra i praktično u danu završio posao, čime je Hari Kejn dobio lepu podršku u navali. Danijelu Leviju naruku je išlo i to što je poslednjih dana uspeo da lagano rasproda sve što mu nije potrebno. Kevin Vimer otišao je u Stouk za 18.000.000 funti, Federiko Facio u Romu za 3.800.000, Klinton N'Žije u Marselj za 6.000.000, a nešto ranije Nabil Bentaleb u Šalke za 16.000.000. Kako se očekuje da u narednim satima Vinsent Jansen za 23.000.000 funti pređe u Vest Brom dolazimo do ukupne zarađene cifre - 67.000.000 funti. Za petoricu rezervista?!

U takvoj situaciji Levi nije imao potrebe da zanoveta i okoliša i reagovao je ekspresno. Nagrada je stigla u vidu respektabilnog alternativnog napadača.

Fernando Ljorente ima iza sebe jako dobru sezonu. Postigao je 15 golova u dresu Labudova i najzaslužniji je što je taj tim uspeo da izbori opstanak. U ovom ludom fudbalskom svetu punom naduvanih cifara  nema sumnje da centarfor Ljorenteovog kalibra može "da prođe" s ovom cenom, i pored toga što kraj njegovog imena uveliko stoji epitet - veteran.

A šta je sada činiti Antoniju Konteu? 

Mnogi mu ne bi bili u koži. Jeste, doveden je Alvaro Morata, ali Dijego Kosta je odavno otpisan, Loik Remi trebalo bi da pređe u Las Palmas, što znači da kao alternativa bivšem igraču Reala ostaje samo Miču Bačuaji. Cela sezona - četiri takmičenja sa samo dva špica? Neće ići.

Ima li Čelsi nekakav tajni adut za poslednje minute letnje pijace? 

Ostanite uz nas do kraja i pratite najbolji blog u regionu TRANSFERI UŽIVO - POSLEDNJI DAN!

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NEREALNO, ALI ISTINITO! Ros Barkli pobegao sa lekarskih u Londonu?!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017

Šta se sve neće dogoditi Čelsiju ovog leta.. Hoće li Konte preživeti....Ovo već prevazilazi granice realnosti! Šta se sve neće dogoditi Čelsiju u ovom prelaznom roku.. Romelua Lukakua oteo im je Mančester Junajted; Okslejd Čemberlen nije želeo kod Kontea, odlučio se za Liverpul; Fernando...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.