Kopenhagen, Šahtjor, Inter i Junajted u četvrtfinalu LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 23:44

Kopenhagen, Šahtjor, Inter i Junajted u četvrtfinalu LE

Fudbaleri Kopenhagena, Šahtjora, Mančester Junajteda i Intera plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige Evrope.

Drugo po značaju evropsko takmičenje nastavljeno je posle više od pet meseci pauze.

Kopenhagen je u revanšu protiv novog šampiona Turske Istanbul Bašakšehira slavio 3:0 i nadoknadio poraz od 1:0 u prvom meču, Šahtjor je savladao Volfsburg 3:0 i ukupnim rezultatom 5:1 prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dalje, dok je Junajted posle 5:0 protiv LASK-a u Austriji pobedio i na Old Trafordu 2:1.

Inter i Hetafe odigrali su jedan meč, na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu, a italijanski tim je pobedom 2:0 prošao u narednu rundu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Inter i Junajted u četvrtfinalu Lige Evropa

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2020, 08:05

Fudbaleri Intera plasirali su se u četvrfinale Lige Evropa pošto su večeras na neutralnom terenu, u Gelzerkirhenu, pobedili Hetafe da 2:0...Inter je poveo u 33. minutu golom Romelua Lukakua, a pobedu italijanskog tima potvrdio je Kristijan Eriksen u 83. minutu...Hetafe u 75. minutu imao veliku šansu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.