Konačno! Hoće li Murinjo ispuniti navijačima najveću želju?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno! Hoće li Murinjo ispuniti navijačima najveću želju?! (foto)

Navijači Junajteda su dočekali.

Engleski mediji već su danas počeli da prave kombinacije i formacije novog Mančester junajteda, nakon Murinjovih reči da ne isključuje mogućnost da napad u tandemu predvode Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović.

Pored toga, Murinjo konačno može da računa i na Pola Pogba i Markosa Roha i upravo su njih dvojica najavljeni kao starteri u današnjoj utakmici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Njukaslom, mada je to malo verovatno.

Spekuliše se da bi zbog slabe forme na klupu mogao Henrik Mihtarijan, ali to ćemo sve videti u 18.30.

Sa ostrva stižu razne kombinacije kako bi Junajted mogao da izgleda na pojedinim mečevima, sigurno na manjem broju, ali dovoljno da navijačima podilaze žmarci kada vide ovako nešto na papiru.

Kako je Murinjo počeo da igra i sa trojicom igrama u defanzivi, spekuliše se da bi ponekad mogao da igra tako uz dva centarfora, sa Zlatanom i Lukakuom, a onda bi to izgledalo zaista zastrašujuće.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.