Komični Matić nisko udario Fernandeša VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 21:28

Komični Matić "nisko udario" Fernandeša VIDEO

Nemanja Matić, srpski fudbaler koji godinama unazad nosi dres Mančester junajteda, odlično se zabavlja sa pripremama pred nastavak sezone.

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem Matić zafrkava Bruna Fernandeša koji je ove zime prešao iz Sportinga iz Lisabona u Junajted.

Matić je tri sezone (od 2011. do 2014) nosio dres Sportingovog velikog gradskog rivala Benfike i znao je kako da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se našali sa Brunom.

Njiho dvojica su bili na propisnoj distanci dok su trenirali, a Matić je to iskoristio da kaže: "Uvek postoji distanca između Benfike i Sportinga".

Fernandeš nije mogao da se ne nasmeje i video se brzo društvenim mrežama.

Nastavak Premijer lige zakazan je za 17. jun.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MATIĆ NE SKRIVA LJUBAV PREMA CRVENO-BELIMA: Večiti rival mora da poštuje socijalnu distancu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 08:33

Zna se ko je glavni...Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem Nemanja Matić zafrkava Bruna Fernandeša koji je ove zime prešao iz lisabonskog Sportinga u Mančester Junajted. Srbin je tri sezone (od 2011. do 2014) nosio dres večitog rivala Benfike i znao je kako da se našali sa fantastičnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.